Free Ads Bookmark
Find ads
by your
respective
State

Larome Slimming Serum Apple Stem Cell

 

Ad Details

 

Price : RM 100.00 State : Perak Type : Private Category : Jewelry/Mack-up/etc Contact No. : 0126532886

Nak kurus dengan mudah. Cara nak kuruskan badan.Ucapakan selamat tinggal kepada gelaran #gemuk #buncit #boroi #tayarspare #belon

L'arome Slimming Serum adalah produk kuruskan badan yang sangat mudah tanpa perlu dibancuh dengan air, memakan ubat dan sebagainya untuk membuang lemak degil dalam badan. Hanya beberapa sapuan sahaja sudah cukup untuk membakar lemak dalam masa 24 jam. Tanpa senaman!!!

Bukan itu sahaja, L'arome Slimming Serum mampu menghilangkan strecth marks dan selulit.

L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum di formulasikan untuk memberikan pengalaman hebat kepada si penggunanya. Ianya bukan sahaja dapat membantu membakar lemak berlebihan, malah ianya juga turut membentuk badan anda kepada bentuk yang ideal.

Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.

Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.

L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak dalam masa 24 jam. Ianya sekaligus dapat memecahkan lemak dan mengurangkan stretch mark selepas bersalin. Ianya direka khas untuk:

Lemak: Pembakaran lemak sangatlah pantas. Anda hanya perlu tumpu sapuan di bahagian-bahagian yang anda inginkan. Ianya mudah meresap dan kekal di lapisa kulit luar dan dalam. Pembakaran lemak akan berlaku selagi anda tidak membasuh kawasan yang disapu tadi.

Langsing: Perubahan ketara dalam masa 3-7 hari apabila digunakan secara konsisten. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan pada kawasan yang dikehendaki.

Selulit: Kesan selulit akan hilang sedikit demi sedikit dalam tempoh 1 minggu. Pastikan anda gunakan produk kuruskan badan ini secara konsisten untuk mendapat kesan yang maksimum.

Stretch Mark: Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul dan lengan.

#Tempah serum slimming serum anda sekarang!!!!
CALL/ SMS / WHATSAPP 012-6532886 Hidayah
Wechat : hidyah
Facebook : https://www.facebook.com/laromeperak
http://laromestockist.blogspot.com/

Copyright 2012-2015 IklanDnet.com. All Rights Reserved.