Free Ads Bookmark
Find ads
by your
respective
State
KOPI ORGANO

KOPI ORGANO

 

Ad Details

 

Price : RM 52.00 State : Sabah Type : Private Category : Food & Baverages Contact No. : 0107165881

Baru-baru ini saya di perkenalkan kepada sebuah syarikat MLM yang bertapak di Canada dan akan memulakan perniagaan MLM mereka di Malaysia seawal bulan Jun 2012 ini.
Syarikatnya ialah Organo Gold yang di terajui oleh CEO nya iaitu Bernie Chua. Nama tersebut saya masih ingat dulunya telah membawa sebuah syarikat MLM Malaysia iaitu Gano excel ke Filipina, Canada dan USA.
Sekarang Organo Gold yang bermula pada 2008 sudah menjadi salah satu syarikat MLM yang paling pesat berkembang dengan melebarkan sayapnya ke 15 buah negara. Malaysia bakal menjadi negara yang ke 16.
Bercakap tentang Organo Gold memang produk yang amat saya sukai iaitu KOPI. Dan bukan semata-mata kopi biasa tetapi KOPI kesihatan ! Saya memang seorang yang suka minum kopi especially kopi gano jika singgah di mana-mana R and R semasa menjalankan .
Apabila di perkenalkan 3 hari yang lepas dengan Organo Gold Malaysia, saya dapat rasakan produknya memang tidak menjadi masalah untuk saya kerana ianya adalah kopi dan kopi dari ganoderma juga
Di Organo Gold semua orang mampu minum kopi 3x sehari atau beberapa kali di rumah, kerana ianya lebih murah tetapi pada kualiti yang setanding dengan yang terdapat di starbucks dan lain-lain. Harganya pula hanya dari sekitar RM30 ke RM35 SEKOTAK (30 sachet atau 20 sachet ikut jenis kopi).
Bagi yang punya warung/kedai/restoran inilah peluang terbaik..Jual pada RM2-RM2.50 secawan….PASTI PELANGGAN SUKA dan keuntungan juga lumayan.
Call / Sms 0107165881

Copyright © 2012-2014 IklanDnet.com. All Rights Reserved.